Fiat elektromos szervokormány

VIGYÁZZ életveszélyes!!!

fiat szervó javítás
rendőrségi felvétel

30/ 41-888-45 - Szombaton is hívható autószerviz!

A Fiat-ok elektromos szervokormánya egy fantasztikus olasz találmány. A kormány elfordítását nem olajhidraulika, hanem elektromos motor végzi. Másodpercenként 50-es fordulattal segíti a (szervo) kormányzást egy bivaly erős elektromos motor. Amíg a motor 50-et fordul egy csigán keresztül, a Fiatokban a kormány szervo egy felet. Fiat tulajdonos hölgyek kifejezetten imádják a rendkívül könnyen kormányozható autójukat.
Azonban ez a fajta Fiat elektromos szervo-kormányzás a hagyományos szervókhoz képest okozhat meglepetéseket, az arra felkészületlen sofőröknek. Ha azt érzékeljük Fiat-unknál, hogy az elektronika nem rásegít a szervo-kormányzásra, hanem szándékunk ellenére tesz, azonnal szervizbe kell vinni az autót.
Na most nézzük a költségeket!
Szakszervizben ezt a szokásos nyugat-európai mentalitással kompletten cserélik. 250.000,- és 300.000,- Ft közötti áron.
Azonban a XIII. kerületi Szelei Autószervizben létrehoztak egy különleges magyar eljárást, amivel ez a költség drámaian csökkenthető. 
Az Ön Fiát-jának és saját biztonságának érdekében a XIII. kerületi autószerviz - Fiat elektromos szervokormány javításhoz - szombaton is hívható: 30/41-888-45

FIAT Elektromos szervókormány javitás ki-be szereléssel!
PUNTO
PUNTO II
GRANDE PUNTO
PANDA
LANCIA Y

Szervószivattyú javítás ki-be szereléssel!
Utólagos futómű beállítás.

Gyors, pontos munka, az általunk szerelt alkatrészre fél év garanciát adunk.
Autószerviz XIII. kerület!